Tuesday, April 5, 2011

hurm ......

esok dah skola balik dah ~ haha dh 4 bulan tk skola rasa mcm lain sgt hahhaha
lepas ni onl pun jarang dah ,klua pun jrg2 ..... tkpe lah last year ni nnt dh abis spm hari2 enjoy pun tkpa *momy said.. haaa bie jangan gedik2 nak ambik i balik skola esok ye i boleh balik sndri bwekkkkkkk!! 
siot je plan nak ambik aku balik skola grrrrr jangan mimpi lah kan hahahha btw i love you bie <3 sorry selalu kne mrh dgn i , time i tension i lepas kt u mrh u la maki u la tapi u sabar je agaggaag baik betul ~
sbb tuh i syg nk brbh dh ni slow2 la kan heeeeeee nak tido la esok nak skola uols :D excited ni

No comments:

Post a Comment