Monday, May 30, 2011

aku rasa kau nak sangat tahu ape yang aku tak suka tentang kau kan well here we go

aku tak pernah ada bf yang tinggi kan suara kat aku bila kau buat aku cmtuh aku try relax aku diam kan je biarpun tak suka sebab aku try na accept kau seadanya okayh ! aku na keluar dengan bestie aku sendri kau jelous okayh fine :) kau kelua dengan bestie aku ? siap suap2 sume depan aku ? ada aku maki kau ? maki dia? marah2 kau ? tinggi kan suara kat kau ? takde sebab aku try na accept jela ==' tapi aku rasa aku semakin jadi bodoh ? dulu aku tak macam ni aku sangat2 memilih tapi bila aku dah try tana memilih terima seadanya semua yang aku buat kau nak marah ? aku text bestie aku kau marah ? aku otp dengan bestie aku kau mrah ? sampai aku down kan bestie aku yang terlalu baik kat aku untuk kau . aku rasa cukup2 lah aku diam, tadi kau ajak aku keluar , aku suruh tunggu jap kau cakap erh esok2 jela jumpa wtf ? bile aku kelua kau n kawan kau bahan aku cakap aku gemok woah tak pernah lagi orang brni ckp mcm tuh well korg sllu cakap macam tuh kat aku fyi aku dulu paling fuck org yang down2 kan aku . tapi ade aku tengking kau or what tkde kan ? aku diam je selamni ? aku tak pernah down kan kau aku carut kau miyami big eyes tuh down kan kau ke ? tidak kan ? kau carut aku gemuk , peha bebesar ? itu mmg sgt down kan aku dr dlu smpai skrg aku tak kesah pun , tapi kau mcm makin lebih2 laagi2 bila kau cakap kau ingat muka kau cantek kau boleh dapat apa yang kau nak ? seriously aku tak pernah dapat bf mcm kau tapi pernah aku cakap semua ni ? tak sebb aku na accept kau seadanya tpi mcm kau tk pernah nak faham kan so mybe kau mmg tak layak pun untuk aku !!!!!! and one more thing aku dah berubah untuk kau aku tana bagi pass aku kat kau bukan sebab aku im jantan lain tapi sebab aku selalu luah kan perasaan aku kat afy n aku tana kau thu pun ,  aku tk pgi langkawi dgn lemon semua sbb dgr ckp kau ~! tk useless je aku rasa aku bodoh sangat sebab aku buang ego aku dulu sebab aku biarkan diri aku jdi bodoh mcm ni errrr ~!!!!! 

8 comments:

  1. eiii wth for that boyss jahdd nyerr kaka ferry !
    dh laa kaka ferry jgn diam jerrr !

    ReplyDelete
  2. hye ferry ;) i'm lydia ~ wahh sedey jekk cter you nie ! btw ! hey you too dala PRETTY oke !! jangan heran sgt lerr ! you tuu leyh dpt yg lagy better oke ! chill ;))

    ReplyDelete
  3. terbaik ! bagus pun apa yg dh buat now ni ..

    ReplyDelete
  4. err , bule tak jangan dengar sgt cakap org yang cakap you bule dapat lagi bagus ape semua ni . you syg die kan sebab tu you buat mcm tu . just try slowtalk dgn die . biar die tau ape you rase . mcm tu baru bule lame ok ;) , trust me , i know how he is .

    ReplyDelete
  5. hey ferra , dont just because that guy , u lose ur friends . think better . u love that guy , slowtalk . make him understands you . goodluck darl ~

    ReplyDelete
  6. urm x baek dye wat cmtoh ! cian you ! jahtnye...........

    ReplyDelete