Monday, May 30, 2011

ANNOYING

Wey aku bukan budak2 mcm kau yang kau boleh senang2 nak PROPA ea ~! tadi dalam keta kau dah ckp wey jum g sne lg na sejuk2 ? sume aku cakap genting en ? kau cakap tak HELLO ??? kau na pegi pegi jela bukan aku na marah tpi perlu ke TIPU aku ?lepas tuh na ckp yang sume ni fared yg ajak la ape lah ! WHATEVERFUCKER~! , tana dah dengar PROPA2 kau tuh cukup2 lah ea aku ade banyak lagi masalah nak pk bukan kau je . jangan CALL aku jangan TEXT aku penat dgn sume ALASAN,PROPA kau tuh . 

No comments:

Post a Comment