Sunday, July 3, 2011

hmm.

aku sebenarnye dah mule sayang kau tibe2 bnd tuh jadi . so sekarang aku dah malas nak kesah . sebab aku sangat2 shock ,still shock act haha, biarlah.  kenapa masalah tak habis2 ni =='
bile aku na bahagia mcm dulu :( tadi jumpe A aku happy tapi tk boleh pk itu cinta or wht sbb aku pun tk thu apa yang aku rasa act aku pnye hati n otak sangat2 tingtong buat masa ni
dengan maslah with parents haihhhh aku penat la dengan semua ni
bile nak berakhir penat sangat maybe aku harus jadi orang yang tak kesah pasal apa2 heartless baru aku tak rasa sakit hati aku mmg acting cool weyh tapi aku manusia aku mmg sangat lemah aku selalu je nangis kalau tk than aku p toilet nangis sorang2 aku benci nangis tp itu jelah cara ku dapat rasa lega aku tak pernah nak nangis depan kawan2 aku . haha tingtong aku pagi2 ni kbai ~

1 comment: