Wednesday, July 6, 2011

I LOVE YOU



 ♥ ♥  well arieff ni aku kenal since last year(2010) kenal dri myspace uols ~ haha then kiteorg jumpa and then couple hello time tuh valentine day okeng aku pun tk perasan itu hari valentine sbb tk kesah sangat .. then kite orang clash valentine tahun ni ==' kenapa tepat2 1 year clash pulak ~haha dua2 egooooo ~ lagi2 aku . urm tak tak aku rasa arieff lagi ego well aku suka call dia AAA sebb nama dia abdul arieff abas AAA for short ♥ ♥

 ♥ ♥  tadi kiteorg texting2 je tiba2 call pulak aku dah eh eh erm.. lps tuh die ckp imy okeng2 lps tuh text2 lagi lpas tuh call lagi
aku dah pelik dulu 1tahun tuh jarang nak call aku kan ni sehari brp kali pelik nye ~ then die call die cakap sayang i lagi tak aku jawap erm OFCOURSE LAH ~!!! haha u tak payah ask u dh thu the answer .. then die ckp na couple balik omg aku rasa ni 1st time die call n cakap mcm tuh yela dulu kau text je ego sangat btw THANKS that shoo sweet of you  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 ♥ ♥ wey jangan buat aku sedih lagi promise taw aku malas dah nak clash2 dengan kau kalau boleh valentine tahun depan sama2 XD boleh jadi 2years dah ahahaha .. sambung2 mcm tuh boleh ke ? haha tak kesah lah yang penting bahagia hahhaha . tingtong clariness ape pun tak taw ~ lepas ni aku tak kesah la orang nak cakap apa dorang apa taw :) sebok je nak busybody kan bie . 
i love you  ♥ ♥



4 comments:

  1. kesian ak dengar story kw ne...just be patient okay:)

    ReplyDelete
  2. huhu...seronokny klo bleh jd cmtu ^^

    ReplyDelete