Wednesday, August 17, 2011

seriously confused help me guys

heh ~ time na colour rambut je mesti tk thu na colour macam mana ==' then google2 la semua ni fav tp tk thu na buat yang mana stu! 




no 1


                                                   no 2 * my old hair haha
no 3

no 4

no 5

no 6


omg sume lawa pening2 na colour mana satu ni grrrrrr =='
kalau korg baik hati na suggest colour bg num hehe senang skit sbb mmg tk thu na colour yg mana satu ni help me =='

10 comments:

  1. no 4 ! :D u tk pna wat style tu lagiii

    ReplyDelete
  2. knape tak cuba buat lain dari yg laen pulak??
    cntoh yew.. warne puteh pastu wat line2 warne pink...msti cntek laa... warne biru kew...why not kn?

    ReplyDelete
  3. thnks korg tp macam nak buat n0 1 or 4 la hehehe

    ReplyDelete
  4. bagi num. 017. hehehe..
    i think. num 4 kowt. coz yg len mcm lebih kurang je.. so i pilih no 4. ^^ nice n x terang sgt. ^^

    ReplyDelete